Jubileumboek en –cd CV De Kevers nu verkrijgbaar!

Na de boekpresentatie van zondag 2 november (zie hier de fotos)is het jubileumboek en de jubileum-cd van CV De Kevers (5x11) inmiddels voor iedereen verkrijgbaar! Het boek en de cd zijn een must voor iedere vasteloavesliefhebber. Vele foto’s, historische anekdotes en leuke feitjes zijn het lezen meer dan waard! En wat te denken van de jubileum-cd die vijfenvijftig jaar Kesselse vasteloavend muzikaal op een rijtje zet. Er staan maar liefst honderd krakers op deze prachtige cd.

Mensen die een boek en / of cd willen bemachtigen kunnen zich hiervoor tot 15 november inschrijven via onderstaand formulier of bij Coop Supermarkt, Drogisterij Kessel, Kapsalon Les Artistes, de Bibliotheek en bij het VVV-kantoor. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat het boek nog vóór Sinterklaas beschikbaar is. Want het boek is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met Kerst.

Ja ik wil het boek graag bestellen! Meer informatie over mogelijkheden volgt, of neem even contact op met boek@cvdekevers.nl