Jubileumboek en –cd CV De Kevers nu verkrijgbaar!

Na de boekpresentatie van zondag 2 november (zie hier de fotos)is het jubileumboek en de jubileum-cd van CV De Kevers (5x11) inmiddels voor iedereen verkrijgbaar! Het boek en de cd zijn een must voor iedere vasteloavesliefhebber. Vele foto’s, historische anekdotes en leuke feitjes zijn het lezen meer dan waard! En wat te denken van de jubileum-cd die vijfenvijftig jaar Kesselse vasteloavend muzikaal op een rijtje zet. Er staan maar liefst honderd krakers op deze prachtige cd.

Mensen die een boek en / of cd willen bemachtigen kunnen zich hiervoor tot 15 november inschrijven via onderstaand formulier of bij Coop Supermarkt, Drogisterij Kessel, Kapsalon Les Artistes, de Bibliotheek en bij het VVV-kantoor. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat het boek nog vóór Sinterklaas beschikbaar is. Want het boek is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of met Kerst.

Ja ik wil het boek graag bestellen! Meer informatie over mogelijkheden volgt, of neem even contact op met boek@cvdekevers.nl


 Alleen jubileumboek (EUR 33,00)
 Alleen jubileum CD (EUR 11,00)
 Jubileumboek en CD (EUR 40,00)
 
Kever van ut jaor: Wim Absil

De Kever van ut Jaor: Wim Absil!

IMG_1386_1.jpg

Kever van ut jaor 2014

Deze echte Kever van ut jaor is al hiel lang binnen de gemeinschap actief. De meiste Kevers kenne um en hubbe waal ens met um te maake gehad.
Deze Kever haet ein zeer lange sjtaot van dienst.
• Verkiershulp biej carnavalsoptochte van school
• Klusjesman van Kessel
• Actieve hulp biej ut versiere van de kerk tiedens de communnie
• Enthousiaste supporter van de D2
• Hoofsjponsor van de kaartclub
• Eigenaar van veul piepschoem
• Opperhoof van Kiet aan de Maas
• Actief lid gewaes van de K.P.J.
• 33 jaor lid en altied klaor gesjtaon veur de Sjtichting BoereBroelof

Ut is toch bienao neet te geluive wiej lang det dae zich veur de gemeinsjap haet oetgesjloofd.

Kevers en Keverinnekes, de Kever van ut jaar is Eine zoon van de aarbeienboer, woent met zien gezin in zien aojerlik hoes aan de maas

Weej presenteere uch Wim Absil!

Prins Ivo I, adjudanten Jean Paul en Marco

Verbonje veur ut laeve, vastenaovend is ôs met de paplaepel ingegaeve!!!

Jeugdprinses Inge I, adjudante Puck en Evie

 

Zonger Whats-App of SMS wuürd deze Carnaval ein groët succes!

 

 

Angere jubileum aktiviteite:

Jubileumbook

We viere neet allein maar fiës. We wille auch de tradisies van de Kesselse vastenaovend beleechte. Daorom zal ein uniek jubileumbook waere oëtgebrach. Omdet in dit book ut jubileumfiës zelf natuurlijk neet moog ontbraeke, zal dit book pas rondj 11-11-2014 klaor zien. Den zal dit book tiëdes ein sjpesjiale bookpresentasie aan alle Kevers en Keverinnekes waere gepresenteerd.

Höb geej nog leuke verhaole of foto’s veur in dit book? Mail dit den nao info@cvdekevers.nl of neem contact op met Martijn Peeters, tel.  06-21603707.

 

Jubileum editie Krômme Gölde CD

Vanoët de ganse regio kriëge weej altied te huüre det we trots moge zien op ut niveau van ôs eige artieste, die al jaorelang veur prachtige carnavalssjlagers zorge. Dees Kesselse sjlagers zien onlosmakelijk verbônge met de typische Kesselse vastenaovessfeer. Vanoët ut Kommittee Krômme Gölde Konkoer wuürd daorom ein extra jubileum-CD oëtgebrach. Hiej zulle alle winnaars van de Krômme Gölde Konkoerse op kômme te sjtaon.

 

Alles wat hiej baove sjteit geit allein euver ut jubileumwiekend. Veur ôs volledige programma klik hiej.

Ôs 5x11 jubileumwiekend wuürd mede mogelijk gemaakt door: