Welkom op de site van CV De Kevers.

Hiej ut letste niejs :

Jubileum CD - ruilactie 4 januari

Voor diegene die een Jubileum CD gekocht hebben: Dit is zoals aangegeven een MP3 CD! (anders passen er ook geen 99 nummers op), deze kan niet op elke normale CD speler afgespeeld worden (vaak wel op een computer of nieuwere CD spelers).

Verder zijn er enkele CD's in omloop waar te weinig nummers op staan, we zijn hier met de drukker van de CD's op zoek naar een oplossing!

4 Januari kunnen jullie deze foutieve CD's (tijdens de kaartverkoop van Eg Kessels) vanaf 11u bij de Boesjer ruilen. Tegen inlevering van de oude CD zullen jullie een nieuwe correcte CD ontvangen.

Revu Eg Kessels

Nieuwe acts Eg Kessels!
Zondag 4 januari vindt om 11.00 uur bij Café de Boesjer de voorverkoop van Eg Kessels plaats. Tijdens de unieke Kesselse bonte avonden treden 16 en 17 januari liefst elf lokale acts, waarvan drie (!!) nieuwe acts, op. Zij maken er een zeer vermakelijke avond van vol humor, dans en muziek.

Drie nieuwe acts én een comeback
De nieuwe acts zijn onder andere Vas Good en Noe mosse hinnike wie ein paerd. 7peeka maakt haar comeback na een jaar afwezig te zijn geweest en verder treden De drie tenoren, Diek & Dubbel, Dance Explosion, 3XNX, slagwerkgroep Half om Half, 007 en Aodemnoet op.


Prins Ivo I, adjudanten Jean Paul en Marco

Verbonje veur ut laeve, vastenaovend is ôs met de paplaepel ingegaeve!!!

Jeugdprinses Inge I, adjudante Puck en Evie

 

Zonger Whats-App of SMS wuürd deze Carnaval ein groët succes!

 

 

Jubileumbook

Het Jubileumboek is nog steeds verkrijgbaar.

Klik hier voor meer info -> Jubileumbook